Mijn eerste jaar als freelance PA, communicatieadviseur en nog veel meer!

Mijn eerste jaar als freelance PA, communicatieadviseur en nog veel meer!

Op 1 juli 2019 startte ik als freelancer. Een spannende stap die me veel heeft gebracht. Tijd voor een korte terugblik op een bijzonder jaar!

Er zijn veel nieuwe mensen op mijn pad gekomen en ik mocht opdrachten doen voor:

  • De Efteling als notulist bij de onderhandelingen over een nieuwe arbeidsvoorwaardenregeling. Een mooie opdracht van directie, HR en OR.
  • De Marggraff Stichting als bestuurssecretaris. Wat startte met de verslaglegging van bestuursvergaderingen mondde uit in een takenpakket variërend van het (mede-)opstellen van het beleidsplan 2020-2025, het updaten van de website, communicatie-opdrachten, het opzetten van een online archiefsysteem (incl. leverancierskeuze, autorisaties, etc.).
  • Rentmeesterskantoor VHNO, waar ik rapportages, brieven en offertes voor opstel.
  • Een ambitieuze stichting in oprichting, als notulist en communicatieadviseur.
  • Fontys Hogescholen, waar ik als programmasecretaris en communicatieadviseur voor een strategisch programma ben aangenomen.

Een heel divers pakket dus! En het fijne is dat ervaringen bij de ene organisatie ingezet kunnen worden bij de andere organisatie. Ik geniet van de diversiteit en vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap (ondanks de coronacrisis).

Hartelijk dank voor het vertrouwen!

Geen opmerkingen
Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.