De website is klaar en de eerste opdrachten zijn binnen!

De website is klaar en de eerste opdrachten zijn binnen!

Best spannend om een eigen bedrijf te starten. Zeker als dat midden in de zomermaanden is. Alle randvoorwaarden zijn geregeld, maar de meeste potentiële opdrachtgevers zijn met vakantie. Ik wist natuurlijk waar ik aan begon en eigenlijk was er genoeg te doen. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en allerlei nieuwe deuren gingen open. Het was ook fijn om weer eens bij te praten met vertrouwde contacten.

En dan was er natuurlijk de website, die niet alleen de juiste informatie moet geven maar ook bij mij als persoon moet passen. Ik denk dat dat gelukt is, maar oordeel gerust zelf! Ineens kwamen er ook een paar mooie opdrachten op mijn pad, waar ik inmiddels met veel plezier aan begonnen ben. Daar vertel ik binnenkort graag meer over en aarzel in de tussentijd niet om bij me aan te kloppen als ik je ergens mee kan helpen.

Geen opmerkingen
Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.